Online Coaching

U traint in een fitness zonder begeleiding of thuis maar zou graag een persoonlijk trainingsschema hebben? Ik kan u er bij helpen! Dankzij online coaching begeleid ik je virtueel in je training. Je kan kiezen uit verschillende formules met telkens 1 doel voor ogen: jouw doel!

Nadat u een intake formulier heeft ingevuld en we dit overlopen hebben – via mail of telefoon – maak ik voor u een trainingsschema, afgesteld op uw doel. Met dit schema kan u zelf aan de slag bij uw thuis of in een fitness. Afhankelijk van de door u gekozen formule volg ik u mee op en pas ik na verloop van tijd het schema aan zodat uw lichaam altijd de juiste prikkels krijgt voor een optimaal resultaat.

Personal Training

Wenst u een nog persoonlijkere aanpak, dan kan u kiezen voor personal training sessies waarbij ik u telkens gedurende een uur persoonlijk begeleid bij uw training.

Ook hier krijgt u een persoonlijk trainingsschema maar u traint bij mij tijdens een privé sessie waarbij u mijn overdeelde aandacht krijgt zodat u de oefeningen foutloos en met een correcte techniek uitvoert.

Het voordeel van personal training is dat ik uw vooruitgang heel goed kan opvolgen en bijsturen waarbij nodig om zo snel mogelijk uw gewenste resultaat te behalen.

 

Bootcamp

Met een kleine groep (5 – 15 personen) in openlucht aan je conditie werken? Het is niet enkel leuk maar ook motiverend!

Een bootcamp is ontworpen om kracht en conditie op te bouwen door middel van een verscheidenheid aan intervallen in een les. Denk voornamelijk aan oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, maar dan aangepast aan je eigen niveau. Zo kan iedereen trainen naar eigen kunnen en toch snel resultaat boeken. Het voordeel van in groep te trainen is dat anderen je vaak dynamische zullen helpen met de oefeningen en je zullen motiveren om de herhalingen af te maken.

Conditietraining

Wilt u beginnen met lopen? Of wilt u uw tijd op de 10 kilometer verbeteren? Misschien wilt u de Mont Ventoux bedwingen met de fiets? Of u wilt gewoon met uw kleinkinderen gaan fietsen in het weekend? Ongeacht uw doel kan ik u helpen om uw conditie te verbeteren en dit op een gezonde manier. Samen kijken we naar de beste manier om de training in te passen in uw dagelijkse leven en voor u het weet heeft u uw doel bereikt

Heeft u nog vragen of wilt u meteen aan de slag? Contacteer mij en samen gaan we voor een gezondere en actievere u.