Coach Wim

Personal Trainer in Sint-Joris-Winge

Mijn priv├ę gym is gelegen in Sint-Joris-Winge en biedt de mogelijkheid om ongestoord en in ideale omstandigheden te trainen. Of je nu wil afvallen, sterker worden, aan je conditie wil werken of gewoon gezonder wil zijn, mijn gym is de perfecte plaats om dit te verwezelijken.

Om te bepalen wat jouw doelen zijn beginnen we met een intakegesprek waarna we bespreken hoe we deze samen kunnen behalen, rekening houdend met jouw huidige fysieke toestand (conditie, eventuele blessures of zwakke punten). Op basis van de door jou gekozen formule gaan we dan aan de slag!

Waarom kiezen voor een personal coach

Door te kiezen voor een personal trainer vergroot je de slaagkansen voor het behalen van jouw doel. Ik zorg er voor dat je je elke training voor de volle 100% geeft.
Hoe die 100% er uit ziet kan uiteraard van dag tot dag veranderen, afhankelijk van hoe je je voelt. Maar door eenerzijds te zorgen voor een intensiteit die uitdagend is en anderzijds voor optimale rust tussen de oefeningen is een workout met een personal coach vaak effici├źnter en effectiever dan wanneer je zonder coach zou trainen.

Daarnaast zorgt een personal trainer ook voor een stukje accountability. Iedereen heeft wel eens een moment waarop het hen aan motivatie ontbreekt om naar de gym te gaan. Door een personal coach onder de arm te nemen vergroot je de drempel om daaraan toe te geven een klein beetje. Wetende dat je dan moet verwittigen dat je niet kan komen gaat je al sneller doen besluiten toch te gaan. En je zal merken dat je nadien toch een goed gevoel overhoudt aan de training en dus blij zal zijn dat je niet toegaf aan de verleiding om af te zeggen.

De gym

Mijn gym is uitgerust met professionele apparatuur voor zowel kracht- als cardiotraining.