Bootcamp

Naast personal training verzorg ik ook bootcamps. Hierbij trainen we in groep in de vrije natuur.  Een bootcamp bestaat uit drie delen: warmup, een techniek en kracht gedeelte en dan een intense workout. Na afloop van de les krijgt iedereen water en een stuk fruit.

Opwarming

Tijdens de warmup wordt er gelopen, gesprongen en gekropen om de spieren voor te bereiden om de training. Na de opwarming werken we aan lenigheid en mobiliteit door middel van stretching en mobiliteitsoefeningen.

Kracht

Tijdens het kracht en techniek gedeelte gaan we aan de slag met vier a vijf oefeningen. Elke oefening wordt zorgvuldig uitgelegd zodat iedereen de juiste techniek onder de knie heeft. Dit is heel belangrijk voor zowel blessurepreventie als optimaal resultaat van de oefening. Hier doet iedereen evenveel herhalingen van elke oefening maar de moeilijkheidsgraad van de oefening wordt geschaald op basis van ieders niveau.

Workout

Tijdes de workout – die 20 minuten duurt – doen we een circuittraining van een aantal oefeningen. De bedoeling is om de oefeningen zo vaak mogelijk na elkaar uit te voeren. De workout is geen wedstrijd en iedereen doet de oefeningen op zijn eigen tempo. Tijdens de uitvoering van de oefening wordt er natuurlijk ook gelet op de juiste techniek en wordt er bijgestuurd waar nodig.

1 les kost € 12 en als je een 10-beurtenkaart neemt betaal je slechts € 10 per beurt. Wil je meedoen? Geef dan tijdig een seintje via mail, telefoon of Facebook. Het maximaal aantal deelnemers per les is 12 zodat ik iedereen een optimale begeleiding kan geven. Wil je meer informatie? Neem zeker contact met me op of lees de FAQ pagina.

Een uitgebreide bootcamp op maat is ook steeds te boeken als teambuilding voor bijvoorbeeld bedrijven of verenigingen.