Personal Training

Dit is afhankelijk van persoon tot persoon maar mensen die net beginnen met krachttraining gaan al vrij snel resultaat merken. Zowel in kracht als in spiermassa. Na 10 sessies ga je al duidelijk (zichtbaar) resultaat opmerken.

Neen, zeker niet! Daar moet je geen schrik voor hebben. Van 1 tot 3 keer krachttraining ga je er niet ‘mannelijk’ uitzien. Wel ga je er strakker, leaner en fitter uitzien!

Draag sportieve kleding waarin je je comfortabel voelt. Je hoeft je zeker niet te kleden naar de laatste mode of tonnen geld spenderen aan hippe sportkleding. Het belangrijkste is dat je je er goed in voelt.

Het beste resultaat bereik je met 2 a 3 trainingen per week. Maar ook met 1 sessie per week kan je significante resultaten boeken.

Een personal training sessie duurt ongeveer 1 uur. In dat uur werken we intensief op kracht en/of techniek, afhankelijk van jouw doel(en).

Load More

Bootcamp

Integenstelling tot een 10-beurtenkaart voor Personal Training is deze voor Bootcamps niet persoonsgebonden. Je kan 1 kaart delen met anderen. Ook blijft de 10-beurtenkaart onbeperkt geldig.

Ondanks wat de naam doet vermoeden heeft een bootcamp niets te maken met een militaire training. Werkelijk iedereen kan hier aan deelnemen, ongeacht het niveau conditie of kracht. De oefeningen zijn zo aangepast dat iedereen ze kan uitvoeren. Bootcamps zijn zeker ook geen wedstrijd. Prestaties worden niet vergeleken.

Load More

Hebt u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!