The Workout Tapes

The Workout Tapes worden een onderdeel van de Coach Wim’s Powerhouse podcast. Voor The Workout Tapes zal ik telkens iemand uitnodigen in mijn gym om samen een workout te doen en daarna slaan we gezellig een babbeltje voor de podcast.

Het concept

We beginnen met een stevige en uitdagende workout. Dit kan van alles zijn. Krachttraining, cardio, HIIT… waar je maar zin in hebt. Samen een uur tot anderhalf uur goed sporten en zweten.

Na de workout slaan we een gezellig babbeltje over jouw passie voor sport. Dit gaat zeker geen droog interview zijn maar eerder een vlotte conversatie. Deze hoeft zich trouwens niet te beperkten tot sport maar kan over eender welk onderwerp gaan, maar liefst wel een link met jou of je sport.

Wie?

Iedereen is welkom om mee te doen aan The Workout Tapes. Ongeacht je leeftijd, welke sport je beoefent of op welk niveau. Het enige dat je ‘moet’ kunnen is vlot vertellen over welke plek sport in je leven heeft, hoe jij actief probeert te zijn of hoe je sport combineert met je werk.

Of het nu voetbal, krachttraining, fietsen of iets anders is, als je actief bent en graag een workout wil doen met mij, ben je meer dan welkom.

Interesse? Vul onderstaand formulier in, vertel wat over jezelf, dan zorg ik voor een leuke workout en slaan we gezellig een praatje achteraf